(VIDEO) SNS Pančevo : Podrškom našim kandidatima Dolovo, Jabuka i Omoljica idu ka boljoj budućnosti

Autor :  jul 11, 2019

U nedelju 14. jula održaće se izbori za Savete mesnih zajednica Dolovo, Jabuka i Omoljica. Svojom odgovornom politikom Srpska napredna stranka opravdala je poverenje građana, uradila najbitnije projekte za njih i nije obećavala ono što ne može da uradi.


Hvatajući se u koštac sa nagomilanim problemima koje je nasledila od bivše vlasti, Srpska napredna stranka dokazala je da je dostojna svih građana Srbije, izjavio je Saša Levnajić, poverenik SNS-a u Pančevu. Prema njegovim rečima SNS nije obećavala ono što je bilo nemoguće.

Krenulo se od realnih osnova i Srpska napredna stranka počela je da gradi „puteve i zemlju“ koji su potpuno promenili sliku Srbije. Kao dokaz da SNS vodi odgovornu politiku i politiku promena, su izbori sa kojih ova stranka izlazi kao pobednik. Tako je bilo 2015, a u nedelju, 14. jula izbori se nakon četiri godine ponovo održavaju u Jabuci, Dolovu i Omoljici.

Priključenje na vodovodnu mrežu, kanalizacija i asfaltiranje ulica najveći su problemi sa kojima su bili suočeni Pančevci. U prethodnih nekoliko godina, vodovodna mreža je bila jedan od prioriteta pa su skoro sva naseljena mesta, odnosno sela priključena na gradski vodovod.

Levnajić je rekao da su predstavnici mesnih zajednica Omoljica, Dolovo i Jabuka od 2015, kada su stupili na svoju dužnost, sa deset puta manjim budžetom od svojih prethodnika, uradili deset puta više.

Oni koji su pre 2015. bili na odgovornim pozicijama u ovim mesnim zajednicama, su isti oni koji danas pozivaju na bojkot. Levnajić je postavio pitanje : Koja je svrha bavljenja politikom ukoliko izbegavate izbore?

allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30