DEBAKL POLITIKE MARINIKE TEPIĆ: Kakva "balerina", takva i publika

Autor :  okt 04, 2018

Pančevci su, po ko zna koji put, poslali poruku Mariniki Tepić da im je dosta njene lažne borbe za nekakvom slobodom, demokratijom i istinom - odnosno narodski rečeno njenim svakodnevnim "zvocanjem", objavila je RTV Pančevo.

- Tepićeva je ovoga puta zajedno sa jednom marginalnom NVO uspela na tribini da sakupi jedva desetak ljudi, u sablasnoj sali lokalnog bara. Naspram ove posećenosti, nekadašnji sastanci kućnog saveta izgledali su kao puna Marakana za tribinu na kojoj je Tepićeva govorila sa "izlizanim" i odavno "protumačenim" političarkama tipa Vesne Pešić, uz neizostavnog spikera Nenada Živkovića, nekadašnjeg istaknutog vandala koji je auto lakom šarao po zgradi Opštine, objavljuje RTV Pančevo.
Narodna poslanica Marinika Tepić doživela je hladan tuš, jer je, na njenu pompezno najavljivanu tribinu, došlo jedva desetak ljudi. 
- Krasio je kiseo osmeh, uz i ovako njen ograničen vokabular i javni nastup. Marinika Tepić, balerina-političarka i "preletačevićka" traži izgleda sada svoje uhlebljenje u Savezu za prevaru Srbije kod Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, posle LDP-a, pa zatim LSV-a, pa zatim Pokreta Saše Jankovića, pa Nove Stranke Zorana Živkovića - partijama u kojima postoji članska karta sa njenim imenom, kaže RTV Pančevo i nastavlja:
- Ovom tribinom Pančevci su jasno, glasno i nedvosmisleno poslali poruku Tepićevoj i bulumenti kojom je okružena bila, da više ne žele da budu žrtve i taoci njihovih sujeta, egoizma i izmišljotina, kao ni deo nekakvog Saveza koji nema političke ciljeve i ideje, već samo gaji i propagira mržnju uz krajnji cilj - završetak pljačke Srbije koju su isti ti lideri sproveli posle 5. oktobra.
Izvor: RTV Pančevo

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30