ZLOUPOTREBA PRAVOSUĐA: Stanka Simonović i dalje u službi opozicije i advokata!

mar 18, 2019
Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović zloupotrebljava pravosudni sistem kako bi u što većoj meri oštetila građane Vršca. Namera joj je očigledna. Želi da izazove veliko nezadovoljstvo u narodu, koje bi na narednim izborima trebalo da ide na ruku opoziciji. Reč je o tužbama penzionera za samodoprinos.

Gradski odbor SNS u Pančevu najoštrije osudio pokušaj destabilizacije Srbije

mar 18, 2019
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i najoštrije osuđuje pokušaje destabilizacije zemlje.

Akcija JKP "Mladost" - Ja plivam, a ti?

mar 18, 2019
I ove godine kao I poslednjih  40 godina JKP “Mladost” biće domaćin projekta “JA PLIVAM, A TI” . Kao i do sada i ove školske godine u septembru je počela priprema za obuku neplivača.

Marinika Tepić je kamen oko vrata nasilniku Draganu Đilasu

mar 18, 2019
Skupštinski Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, moraće da raspravlja o oduzimanju imuniteta poslanici Mariniki Tepić, ako ne zbog moralne osnove trgovanja mandatom, svakako zbog učešća u organizaciji nasilnog upada u RTS tokom kojeg je demonstrirana fašistička propaganda i zbog podstrekivanja na uništavanje imovine građana Srbije i javno etiketiranje političkih neistomišljenika.

OO SNS KOVIN : Osuđujemo divljaštvo u RTS i ispred Predsedništva.Puna podrška Aleksandru Vučiću!

mar 17, 2019
Opštinski odbor SNS Kovin na današnjem skupu u Kovinu u prostorijama stranke, pružio je punu podršku predsedniku Republike Srbije i predsedniku Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću u borbi za normalnu i pristojnu Srbiju. 

Snažna podrška građana Južnog Banata predsedniku Aleksandru Vučiću!(VIDEO)

mar 17, 2019
U znak podrške predsedniku Aleksandru Vučiću, građani Južnog Banata danas su se okupljali ispred, kao i u prostorijama gradskih i opštinskih odbora Srpske Napredne Stranke.

DIVLJAČKI NAPAD NA RTS: Lažni građanski protesti pokriće za nasilje!

mar 16, 2019
Minorna grupica politikanata predvođena tajkunom Draganom Đilasom i njegovim potrčkom Boškom Obradovićem, koji sve političke ciljeve plaćaju prljavim novcem i skrivaju se iza lažnih građanskih protesta, nasilno je upala u zgradu Radio televizije Srbije.

Ragbi meč između Partizana i Dinama otkazan!

mar 16, 2019
Utakmica Prvenstva Srbije, zakazana za nedelju, kojom je Partizan trebalo da startuje prolećni deo sezone 2019, otkazana je od strana ekipe Dinama 1954. Razlog za otkazivanje postaje, nažalost, sve češća pojava u srpskom ragbiju – veliki broj povređenih igrača i nedostatak rezervi u gostujućoj ekipi. Utakmica će formalno biti registrovana kao pobeda beogradskog kluba, rezultatom koji će naknadno biti objavljen
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31