Počela prodaja karata za 21. Pančevački džez festival

okt 03, 2018
Počela je prodaja karata za predstojeći, 21. Pančevački džez festival, koji će se održati od 1. do 4. novembra u organizaciji Kulturnog centra Pančeva. 

Akiko stiže u Pančevo

okt 03, 2018
Nakon letnje duge pauze, autentični kafe-serijal književnih večeri u gradu Pančevu, vraća se u Pogon punom parom! U sredu, 10. oktobra, sezonu otvara trenutno najpopularniji mladi autor u regionu, Stefan Tićmi iz Leskovca, autor romana “Ja sam Akiko”.

Karavan naive prvo u prestonici naive, a onda putuje u Beograd, Niš i Vršac

okt 03, 2018
Karavan naive ove godine počinje tokom obeležavanja Kovačičkog oktobra, a prva izložba slikara biće održana u prestonici naive, u Kovačici. Planirana je za 6. oktobar u podne, kada će slikari naivci biti na kovačičkom trgu i predstaviće se sa svoje tri slike.

U susret 32. Oktobarskom likovnom salonu

sep 27, 2018
Svečano otvaranje 32. Oktobarskog likovnog salona  najavljeno je za sredu, 3. oktobar u 17 časova, u Galeriji Centra za kulturu Kovin.

World music festival 16. Ethno.com u Pančevu

sep 26, 2018
Jedan od najdugovečnijih world music festivala u Srbiji, Ethno.com, održaće se u Pančevu šesnaesti put, 28. i 29. septembra, u organizaciji Kulturnog centra Pančeva.

Padina pevala, najbolja Jana Galas

sep 21, 2018
Ove godine održan je po 45. put Festival Padina peva. Poslednja manifestacija u nizu u okviru proslave Dani Padine 212 godina dolaska Slovaka u Padinu. 

Prezentacija projekta "Podizanje svesti o značaju arheološkog nasleđa"

sep 20, 2018
Srpsko arheološko društvo pokrenulo je projekat "Podizanje svesti o značaju arheološkog nasleđa", čiji je cilj da kroz saradnju sa stručnim službama lokalnih samouprava, narodnim muzejima, školama ukažu na značaj očuvanja arehološkog nasleđa. Predavanje na ovu temu održano je i u Pančevu.

Izložba "Fototipologija svetiljki pančevačkog parka" u Kulturnom centru

sep 20, 2018
Izložba pod nazivom "Fototipologija svetiljki pančevačkog parka" Katarine Marčetić otvorena je u foajeu Kulturnog centra Pančevo i trajaće do 28. septembra. Ovo je treća samostalna izložba mlade umetnice, prva u Pančevu.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display