ePančevo

ePančevo

Nikola Jovanović potpredsednik Narodne stranke i kum Vuka Jeremića organizovao je danas batinaše koji su u centru Pančeva, u kafeu "Hedonist", fizički napali aktivistu Srpske napredne stranke Ivana Tešića.

"Slaninijada", manifestacija sa tradicijom dužom od 3 decenije dotakla je danas dno.  Tužno je bilo posmatrati kako jednu ovakvu manifestaciju otvaraju penzionisani novinar Dragan Vujačić i lokalni karikaturista.

Tajkun Nenad Novaković prošle godine je na čudan način preuzeo organizaciju Slaninijade u Kačarevu, jednu od najposećenijih manifestacije ove vrste u Vojvodini. Veliki broj gostiju i posetilaca znači i mnogo para, a naš narod lepo kaže "onom ko ima, nikad nije dosta". Nejasno je samo, zašto su Kačarevci, jednu ovakvu manifestaciju, prepustili tajkunu Novakoviću.

Dragana Zečević direktorka odseka za tehničke usluge u ED Pančevo najavila je odmazdu protiv radnika ovog javnog preduzeća u Beloj Crkvi, jer su javno, u nedelju kada je neradan dan, izašli na ulice ove lepe varoši kako bi podržali istorijski dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Istorijski, jer je Vučić prvi predsednik Srbije koji je posetio Belu Crkvu.

Viši javni tužilac u Pančevu Nenad Živković, koji je tekstove o Stanki Simonović i njenoj ćerki Vladani okarakterisao kao prijave i prosledio ih Posebnom odeljenju Višeg tužilaštva za suzbijanje korupcije u Beogradu, zaposlio je Vladanu Simonović u Više tužilaštvo, iako ima direktna saznanja o sumnji u kršenje zakona, zloupotrebe i korupciju.

Posle šopinga u Avivu, dva stara drugara Neđeljko Konjokrad Meda iz Banatskog Karlovca i Miroslav Krišan iz Kovačice, sastali su se u Dvorištu da evociraju izborne uspomene iz Demokratske stranke, dojavio nam je poverljivi izvor.

Klubovi za odrasla i stara lica RJ Gerontološkog centra Pančevo u mogućnosti su da povećaju broj korisnika u oblasti usluge Narodne kuhinje, koja se odnosi na ishranu naših najsiromašnijih sugrađana.

Viši javni tužilac u Pančevu Nebojša Živković, koji je tekstove o Stanki Simonović i njenoj ćerki Vladani okarakterisao kao prijave i prosledio ih Posebnom odeljenju Višeg tužilaštva za suzbijanje korupcije u Beogradu, zaposlio je Vladanu Simonović u Više tužilaštvo, iako ima direktna saznanja o sumnji u kršenje zakona, zloupotrebe i korupciju.