Članci poređani po datumu: petak, 06 septembar 2019

Prema najnovijim informacijama koje smo dobili od gradonačelnika Saše Pavlova i direktora ATP Bojana Bojanića, od ponedeljka bi trebalo da autobusi ATP-a počnu da saobraćaju po redu vožnje. Vozači zatvaraju bolovanja parcijalno, odnosno dostavljaju doznake. To i potvrđuje informacije koje su RTV Pančevo i naš portal ePančevo u četvrtak objavili.

Objavljeno u Vesti

Pančevo, kao lokalna samouprava, subvencionište godinama određeni broj gasnih priključaka. Prema rečima Katarine Banjai, gradske većnice za zaštitu životne sredine, gas je energent koji značajno doprinosi boljem kvalitetu vazduha. Još uvek ima prostora da se građani prijave za subvenciju i poziv će biti otvoren do utroška sredstava, poručila je Katarina Banjai.

Objavljeno u Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su A. R. (1981) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela lake telesne povrede i iznuda u pokušaju.

Objavljeno u Vesti
petak, 06 septembar 2019 12:12

Deo Kačareva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 11 i 45 bez vode ostao deo Kačareva i to Omladinska ulica od Maršala Tita do Prvomajske .Sanacija havarije je u toku.

Objavljeno u Vesti