Članci poređani po datumu: utorak, 10 septembar 2019

U toku je asfaltiranje Letnje ulice u naselju Karaula u Mesnoj zajednici Gornji grad. Lokalna samouprava imala je sluha za molbe građana i rešila je višedecenijski problem. Još proletos izvršeni su pripremni radovi za iskop atmosferskog kanala, zatim je iskop i urađen, nakon čega je urađeno profilisanje, nivelisanje ulice i postavljanje asfalta, čime je ovaj put potpuno obnovljen.

Objavljeno u Vesti

Na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Matije Gupca, na mestu nekadašnje divlje deponije ponovo su ukradene tuje, koje je već dva puta sadilo JKP „Zelenilo“. I pored svih apela, nekolicina nesavesnih građana ponovo je ukrala biljke postavljene na mesto gde se neadekvatno skupljao otpad.

Objavljeno u Vesti
utorak, 10 septembar 2019 20:00

ORL dobilo novu opremu za dijagnostiku

ORL odeljenje pančevačke opšte Bolnice dobilo je nov radni pult orl opremljen najsavremenijim aparatima za dijagnostičku proceduru. Vrednost opreme je preko 6 miliona dinara, koje je obezbedio pokrajnski Sekretarijat za zdravstvo, dok je deo opreme  kupila sama Bolnica.

Objavljeno u Vesti

U nedelju 08. septembru u Novom Sadu, na popularnom kupalištu Štrand, održana je trka prvenstva Vojvodine  u sprint triatlonu ( 0.75km plivanja – 20km bajka – 5km trčanja ).Organizatori trke  bili su TK Dynamic i vojvođanska Triatlonska Unija uz pomoć grada Novi Sad i STU.

Objavljeno u Vesti

Višedecenijski problem je konačno rešen, sanirani su pružni prelazi na četiri mesta u gradu. Dva se nalaze se u Skadarskoj ulici u naselju Kudeljarski nasip a druga dva u Kozaračkoj ulici u naselju Mladost.

Objavljeno u Vesti
utorak, 10 septembar 2019 11:23

"Seleuški višeboj"

Manifestacija „Seleuški višeboj“, održana je u Seleušu. Krajišnici na ovim prostorima ne dozvoljavaju da njihove tradicionalne igre budu zaboravljene U Seleušu se po četvrti put organizovao „Seleuški višeboj“. Bilo je dosta starih igara u kojima su se najbolji nadmetali.

Objavljeno u Vesti
utorak, 10 septembar 2019 11:11

„Dan pešačenja“ 14. septembra

U organizaciji Planinarskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, i ove godine na teritoriji naše opštine održaće se republička akcija „Dan pešačenja u Srbiji“.

Objavljeno u Vesti
utorak, 10 septembar 2019 11:02

"Gulašijada" Kupinik

Krajem septembra održaće se takmičenje u Kupiniku u kuvanju gulaša.Takmičenje će biti održano 28.septembra u 10 časova u centru  (kod malog terena).

Objavljeno u Vesti

KUD „Belocrkvanske mažoretkinje“ osnovan je pre sedam godina, sa ciljem promovisanja našeg Karnevala širom zemlje i regiona, a nastupima na brojnim takmičenjima doprinele su popularizaciji Bele Crkve u Srbiji i u Evropi. Svojim učešćem na Evropskom prvenstvu koje se održalao od 29. avgusta do 1. septembra u francuskom gradu Ažen, potvrdile su svoje kvalitete i vratile su se u svoj rodni grad sa medaljama.

Objavljeno u Vesti