Članci poređani po datumu: petak, 09 avgust 2019

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo poručila je da se međunarodni Dan mladih obeležava sa ciljem da se ukaže pažnja toj populaciji, njihovoj sposobnosti i individualnosti, ali i rešavanju problema. Predsednica Aleksandra Timotijević saopštila je na današnjoj konferenciji za novinare da su mladi veoma važan deo zajednice.

Objavljeno u Vesti

U Omoljici je počela Manifestacija „Porodični dani“ u okviru koje Udruženje žena „Omoljčanke“ predstavljaju Etno bazar– „Cipovku“. Porodični dani održavaju se do 20. avgusta, a posetioci će tokom trajanja manifestacije moći da vide šta su pripremila Udruženja žena iz celog okruženja.

Objavljeno u Vesti

Penzioneri grada Pančeva i Ljubovije proslavili su pet godina od kada su se pobratimili. Tim povodom u restoranu „Čile“,  zajedno sa penzionerima iz okolnih mesta upriličili su proslavu. Kako su ispričali, sve je počelo 14. oktobra kada je održan svečani ručak.

Objavljeno u Vesti

Tokom letnje sezone, na belocrkvanskim jezerima turisti mogu da se odmore i rekreiraju u posebnom smeštaju. Cene su za naše uslove pristupačne, a na jezerima i u Beloj Crkvi ima sve više turista.U cilju razvoja opštine, turistima treba pružiti raznovrsnu ponudu i poboljšati uslove tokom njihovog boravka. Cene apartmana koji su bliže jezeru, kreću se između dvadeset i trideset evra, dok je smeštaj u gradu po osobi do pet evra.

Objavljeno u Vesti