Članci poređani po datumu: četvrtak, 08 avgust 2019

Tamiški kej do sledeće godine izgledaće potpuno drugačije, s obzirom da kreće potpuna rekonstrukcija. Simbolično, Unija žena Srpske napredne stranke danas je sređivala mobilijar i time praktično najavila renoviranje pančevačkog Keja. Radovi počinju do kraja godine.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 08 avgust 2019 21:56

SNS predala listu za izbore za MZ u Alibunaru

Predstavnici Srpske napredne stranke predali su Opštinskoj izbornoj komisiji  u Alibunaru danas spisak kandidata za izbore za Savete mesnih zajednica na teritoriji ove opštine. Lista će nositi ime „Za budućnost Alibunara”. Izbori se održavaju 25. avgusta.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 08 avgust 2019 21:45

Tropski dani teški i životinjama

Visoke temperature ne prijaju ljudima, ali ni životinjama. Mačke i psi se prirodnim putem teže rashlađuju. Stoga, šetnje u vreme najjačeg sunca treba izbegavati, savetuju veterinari.

Objavljeno u Vesti

Manifestacija „Porodični dani“ održava se sedmi put u Omoljici. Posetioci će moći da uživaju u Etno-bazaru, sportskom i kulturno-umetničkom programu. Ova manifestacija ima za cilj afirmaciju porodičnih vrednosti.

Objavljeno u Vesti

Naime, teritorija Autonomne pokrajine Vojvodine veoma pogoduje razvoju komaraca zbog svojih hidroloških, geografskih i klimatskih karakteristika. Brojnost komaraca uslovljena je i  godišnjim meteorološkim elementima, a najviše temperaturom i padavinama, kao i variranjem vodostaja reka.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 08 avgust 2019 21:24

Obeležavanje Dana mladih u Pančevu

Od 1999. godine, kada je Generalna skupština UN usvojila predlog Svetske konferencije Ministara zaduženih za omladinu da 12. avgust bude proglašen Medjunarodnim danom mladih, svake godine se ovim povodom organizuje niz aktivnosti, dogadjaja, manifestacija, sa glavnim zajedničkim ciljem, skretanjem pažnje na mlade ljude kao sposobne, samostalne i ravnopravne članove zajednice, ali i podizanje nivoa globalne svesti o njihovim problemima i potrebama.

Objavljeno u Vesti