Članci poređani po datumu: petak, 16 avgust 2019

U prethodne tri godine, u tekuće održavanje osnovnih i srednjih škola uloženo je oko 104 miliona dinara, saopšteno je na konferenciji za novinare gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Objavljeno u Vesti

Kako nezvanično saznaje regionalna RTV Pančevo, kod Luke Dunav je oko 11.30 pronađen leš objavila je regionalnaRTV Pančevo.

Objavljeno u Vesti

U želji da pomognu devojčici Milici Majkić koja je teško bolesna, JKP „Zelenilo“ u subotu, 17. avgusta organizuje humanitarnu akciju na Zelenoj pijaci, i u nedelju na Buvljaku. Za nastavak lečenja male Milice Majkić u Izraelu, potrebno je još  35.000 evra.

Objavljeno u Vesti
petak, 16 avgust 2019 15:56

Kačarevačko jezero i čisto i bezbedno


U tropskim danima pred nama osveženje možete potražiti na kačarevačkom jezeru. Kvalitet vode ove godine je na zavidnom nivou, kao i bezbednost kupača. Ulaz se ne naplaćuje.
Kačarevačko jezero dnevno poseti više od hiljadu ljudi. Pitali smo ih kako se provode, sa kim dolaze i kako se najbrže osvežiti.

Objavljeno u Vesti

Od Dejana Đurića  predsednika KUD-a ,,Belocrkvanske mažoretkinje ''  saznajemo da su pripreme za Evropsko prvenstvo u mažoret plesu  uveliko u toku.KUD "Belocrkvanske mažoretkinje" postoji već šest godina.

Objavljeno u Vesti

U toku je zamena azbestnih cevi sa cevima od polietilena. Zamena postojećih cevi je neophodna, jer su prvobitne veoma štetne,a u planu je da se u čitavoj kovinskoj opštini postave polietilenske cevi.

Objavljeno u Vesti