Članci poređani po datumu: četvrtak, 15 avgust 2019

Novi investitori i otvaranje radnih mesta, kao i renoviranje Potamišja najvažniji su strateški ciljevi gradske vlasti. Dolazak nemačkog ZF-a privukao je i nove investitore koji će u našem gradu otvoriti fabrike, što će omogućiti otvaranje novih radnih mesta.

Objavljeno u Vesti

„Eko Tamiš – novi turistički proizvod“ projekat je koji se nakon više od dve godine uspešnog sprovođenja, završava u septembru. Tim povodom održana je  konferencija na kojoj su predstavljene zajedničke aktivnosti srpskih i rumunskih partnera.

Objavljeno u Vesti

U Dolovu je u toku saniranje udarnih rupa u blizini škole kako bi se povećala bezbednost učenika. Osim puta, postavljena je i zaštitna ograda u dužini od 300 metara u Moravskoj ulici u Dolovu. Radove je obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 15 avgust 2019 08:13

Lagana hrana u letnjim danima

Za vreme leta moramo drugačije da se hranimo, zbog temperatura, koje dostižu i 40 stepeni. Na našem meniju bi trebalo da se nađe lagana hrana, koja organizmu daje energiju. Sručnjaci preporučuju češće i manje obroke i unos dovoljno tečnosti, pre svega vode.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 15 avgust 2019 08:09

Belocrkvanska jezera privlačna turistima

Turistička organizacija opštine Bela Crkva pobrinula se da i ove godine različitim manifestacijama ulepša boravak svim turistima i na najbolji način promoviše belocrkvanska jezera.

Objavljeno u Vesti

Biti pronalazač uopšte nije jednostavno. Pogotovu ako je tvoj patent uspešan i ako se ovim poslom godinama baviš uspešno. Takva je porodica Trajković.

Objavljeno u Vesti