Članci poređani po datumu: utorak, 13 avgust 2019

Dvorac u Hajdučici, mestu u opštini Plandište, sagrađen 1911. godine predstavlja spomenik kulture od velikog značaja.Mnogo puta je menjao vlasnike,"preživeo" brojne promene i adaptacije, međutim, u njegovoj istoriji se posebno ističu dve porodice: Damaskin i Dunđerski.

Objavljeno u Vesti
utorak, 13 avgust 2019 14:27

ODRŽAN 15. ROCK VILLAGE

Banatski Sokolac, malo mesto u opštini Plandište, i Bob Marli u dvorištu osnovne škole, ponovo su ugostili posetioce i izvođače iz zemlje i inostranstva, koji su, nastupali ili ne – uživali u odličnoj atmosferi.

Objavljeno u Vesti

Radovi na pančevačkom Potamišju počinju do kraja godine. Do kraja naredne godine biće rekonstruisan kompletan tamiški, dečja igrališta, skejt park, uređene i proširene pešačke staze, bašte za sedenje i nove klupe. Konačno i desna strana Tamiša biće sređena i dostupna građanima.

Objavljeno u Vesti

Povodom međunarodnog Dana mladih u Holu gradske uprave održana je konferencija za novinare na kojoj su većnici za kultru i obrazovanje Nemanja Rotar i Tatjana Božić istakli da je obrzovanje najvažnije za mladog čoveka i da grad Pančevo radi na tome da se mladi zadrže ovde, usavršavaju i napreduju.

Objavljeno u Vesti

Projekat rekonstrukcije vodovodne mreže za 2019. godinu polako ulazi u završnu fazu i to je bio povod da radove obiđu predsednik opštine dr Zoran Tasić i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević.

Objavljeno u Vesti