Članci poređani po datumu: četvrtak, 04 jul 2019
četvrtak, 04 jul 2019 19:04

Poginuo u sudaru na Novoseljanskom putu

Kako regionalna RTV Pančevo saznaje u Službi hitne medicinske pomoći, jutros oko 7 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća na Novoseljanskom putu u kojoj je jedna osoba izgubila život..

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava grada Pančeva obaveštava građane o novoj mogućnosti plaćanja usluga platnim karticama u šalter sali Gradskog uslužnog centra uz najniže provizije – sve na jednom mestu, bez odlaska u banku ili poštu.

Objavljeno u Vesti

U Gradskom parku obeležen je 4. jul, Dan boraca. Predstavnici Grada Pančeva, Udruženje boraca Pančeva, borci i invalidi, Udruženje za negovanje tradicija 12. vojvođanske udarne brigade, 51. motorizovane brigade, pripadnici Vojske Srbije i drugi položili su vence na spomenike narodnim herojima.

Objavljeno u Vesti

Od danas put Baranda – Sakule potpuno je zatvoren za saobraćaj jer je na ovoj deonici startovalo asfaltiranje završnog sloja u punom obimu kolovoza, tako da će putnička vozila i kamioni morati da koriste zaobilaznicu preko Čente i Farkaždina, dok se poljoprivrednicima koji idu na svoje njive preporučuju alternativni pravci atarskim putevima.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 04 jul 2019 18:32

Počela sezona na gradskom bazenu

Otvoren bazen u Pančevu počeo je sa radom u subotu 29. juna. Veliki broj naših sugrađana upravo na ovom mestu pronalazi način da se rashladi po visokim temperaturama. Bazen je otvoren za građane tokom leta svakodnevno od 10 do 18 sati.

Objavljeno u Vesti

Skupština akcionara Privrednog sruštva za podvodnu eksploataciju uglja "Rudnik Kovin" AD, na predlog Odbora direktora, održala je redovnu sednicu na kojoj je prvo razmatran i usvojen zapisnik sa Vanredne sednice Skupštine Društva održane 1. novembra prošle godine, a potom je i usvojen finansijski izveštaj za 2018. godinu sa mišljenjem revizora.

Objavljeno u Vesti